Kad termometra stabiņš spītīgi turās virs plus pieciem grādiem, neglābjami rodas domas par pavasara tuvošanos. Garajos ziemas vakaros tas likās tāls sapnis, taču šobrīd tas jau ir pavisam tuvu. Pats galvenais, kas jādara pavasarī ir jāattīra ķermenis no ziemas laikā uzkrātajiem sārņiem. To vislabāk paveikt, palielinot atrašanos svaigā gaisā, un, palielinot vitamīniem bagātu uzturu. Vienkāršākais veids, kā uzņemt vairāk vitamīnus ir dzert zaļos kokteiļus, kuru sastāvā ietilpst dažadas zālītes, kas tikko izspraukušās no zemes, Latvijā audzētas ogas (saldētas) un saldumam kāda vīģe vai datele (vēlams bioloģiski audzēta). Latvijas lielākā bagātība, ko nojauš tikai retais ir, nevis mūsu atrašanās vieta, bet salīdzinoši tīrā augsne. Jā, pat tie lauksaimnieki, kas audzē pārtikas produktus, izmantojot ķimikālijas to dara salīdzinoši neilgi (pēdējos 10 – 20 gadus) un nav spējuši sabojāt augsni tā kā tas ir noticis attīstītajās Eiropas valstīs, ku par kaut kādu ekoloģisku produkciju ir neprāts runāt, ja vien tā netiek iegūta kalnainos reģionos, kur konvencionālajai lauksaimniecībai nav iespējas reāli izplesties.
Ja nezinat, kā veidot zaļos kokteiļus, palūkojieties internetā un, iespējams, būsiet pārteigti. Svaigēšana, dabīga ēšana un zaļo kokteiļu izmantošana ir kļuvusi par meinstrīmu un to vairs nedara tikai trakas mājsaimnieces, kas vēlas barot savus bērnums maksimāli veselīgi. Pastāvēs, kas pārmainīsies. Mūsu ķermeņi piedzīvo nemitīgas pārmaiņas. Mūsu uzdevums – ļaut tiem pārmainīties uz labo pusi.